Skateboard Led Motion Light Up Wheels Tyro Board Mondo se svítícími koly a protiskluzová úprava 50 kg nosnost

Popis produktu

Skateboard Led Motion Light Up Wheels od italského výrobce Mondo je vynikající sportovní hračka pro všechny děti a zejména kluky od 3 let. Stylový skateboard se vyznačuje lehkou a odolnou konstrukcí s protiskluzovým povrchem. Robustní polyuretanová kolečka s ložisky ABEC 7 poskytnou malým jezdcům ty nejlepší podmínky pro každodenní trénink. Při jízdě dokážou navíc i svítit, čímž zaručují pro děti i lepší viditelnost na každé trase. Rozměry skateboardu jsou 55*15 cm, pyšní se vysokou nosností až 50 kg. Díky praktickým rozměrům a nízké váze lze snadno sbalit a cestovat s ním na dovolené či výlety.

Dětský skateboard v červeno-černém provedení je vybaven kvalitní polykarbonovou deskou, která je ozdobena nápisem Ignite. Mechanismus držící kolečka je precizně vypracován. Kolečka jsou v něm uchycena pevně, jdou lehce a nezadrhávají se. V případě potřeby lze po delší době a velkém opotřebení jednoduše vyměnit. Skateboard pomůže dětem naučit se udržovat rovnováhu, odhadovat vzdálenosti, posilovat si svaly na nohou a správně koordinovat všechny své pohyby.

Dětské skateboardy jsou populárními sportovními hračkami, zaměřenými na aktivní zábavu. Kromě toho, že ježdění na skateboardu je zábavné, jde také o druh sportu, při kterém dítě zdravě využije svoji energii pohybem na čerstvém vzduchu. Italská společnost Mondo se zabývá výrobou kvalitních dětských produktů a hraček a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodItaly
SvětloAno
Nosnost50 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.