Odrazová síť fotbalová Tempo multisport rebounder Exit Toys polohovatelná ocelľový rám 100*100 cm

Popis produktu

Odrazová síť fotbalová Tempo od holandské značky Exit Toys je vynikající pomůcka při tréninku fotbalu a jiných míčových sportů. Odrazová síť o rozměrech 100*100 cm je velmi lehká, takže s ní dokážou manipulovat i děti, které si ji přesunou na nejlepší tréninkové místo na zahradě. Odrazovou síť lze nastavit v různých úhlech přesně podle potřeb sportovců. Úhel odrazu lze nastavit od 35° do 90°, nabízí až 7 různých pozic.

Odrazovou síť lze využít nejen při tréninku fotbalistů, ale i při volejbalu, házené a jiných sportech. Před hrou ji jednoduše upevníte do země kotvami, které zajistí, že odrazová síť bude pevně držet na místě. Děti do elastické sítě mohou kopat nebo házet míč a trénovat své reflexy a dovednost při každém odraženém míči. Rám je vyroben z galvanizované oceli s práškovou barvou, díky čemuž skvěle odolává povětrnostním podmínkám a korozi.

Holandská značka Exit Toys  již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Odrazová síť se vyznačuje pravým holandským stylem, pomůže chlapcům a dívkám sportovat na čerstvém vzduchu.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu100*100*87 cm
Hmotnost9,5 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.