Záchytná síť pro míčové hry Backstop sport net 600 Exit Toys ocelový rám 300*600 cm

Popis produktu

Záchytná síť Backstop sport net 600 od holandské značky Exit Toys je vynikající ochranný doplněk při všech míčových hrách, který oceníte i ve vaší zahradě. Praktickou záchytnou síť snadno umístíte na jakékoli místo, které chcete ochránit před nežádoucím zásahem míče. Záchytná síť rovněž zajistí, že děti nebudou muset stále chodit daleko po míč, ale zůstane u hrací plochy. Záchytnou síť tvoří 2 černé rámy, které mají samostatně rozměry 300*300 cm, po spojení vytvoří plochu o rozměrech 300*600 cm.

Rám je vyroben z prvotřídní galvanizované oceli s práškovou černou barvou, díky čemuž skvěle odolává nepříznivým povětrnostním podmínkám a korozi. Záchytná síť stojí na pevných vodorovných nohách, které snadno upevníte do země díky pevným kolíkům a kotvě, takže odolá i silným nárazům míče. Záchytná síť je vhodná do malé i velké zahrady, rámy lze přizpůsobit do různých úhlů. Záchytnou síť využijete při fotbale, volejbalu, házené, děti ji ocení při hře se svými kamarády a sourozenci!

Holandská značka Exit Toys už dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE. Záchytná síť se vyznačuje pravým holandským stylem, je skvělým doplňkem při každé hře.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu300*600 cm
Hmotnost38 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.