Set kytary a baskytary 44 Cats Smoby modrá a růžová s množstvím světelných a zvukových funkcí od 5 let

Popis produktu

Set kytary a baskytary z dílny předních francouzských designérů Smoby je výhodná sada hraček, která potěší všechny děti již od 5 let. Sadu 2 kytar v růžovém a modrém provedení získáte za akční cenu a díky ní si budou moci sourozenci založit svou vlastní hudební kapelu. Kytary jsou ozdobeny obrázky kočiček Lampo a Milady, které hrají v populární skupině Buffycats, kterou děti znají z italské animované série 44 Cats (44 Koček). Každá kytara obsahuje 3 populární písničky, děti se mohou těšit na 8 tlačítek s různými zvukovými efekty a 3 různé hudební módy – elektrický, klasický a ukulele, přičemž se dá nastavit výška hlasitosti. Disponují také světelným efektem, takže malí hudebníci budou mít při hraní ještě realističtější zážitek.

Hudební pomůcka rozvíjí u dětí hudební cítění a sluch, získávají sebedůvěru ve své schopnosti. Hravým způsobem přivádí děti k hudbě, objevují nové žánry a poskytne prostor pro projevení jejich talentu. Zlepšují si jemnou motoriku, učí se stát před publikem a zabaví své kamarády a sourozence. Kytary jsou vyhotoveny z prvotřídních plastových materiálů, které jsou jemné na dotek, se zaoblenými hranami. Jsou přizpůsobeny pro malé dětské ruce, jednoduše se s nimi manipuluje. Každá kytara váží pouhých 0,7 kg.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení63*6*25 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,7 kg
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.