Set krabiček památníček My First Memories Classique Home Kaloo ve velké 28 cm krabičce od 0 měsíců

Popis produktu

Set krabiček Památníček My First Memories z edice Home od francouzské společnosti Kaloo je nádherná sada různých barevných krabiček, které se skrývají ve velké krabici z kvalitního kartonu s průměrem 28 cm. Do tohoto boxu můžete uložit všechny vzpomínkové předměty, které vám budou navždy připomínat dětství vašeho dítěte. První dětské kresbičky, obrázky, fotky, prostě cokoliv, co má pro vás vzpomínkovou hodnotu. Nádherné a něžné provedení boxu s obrázkem srnek na víku a přírodního motivu potěší každou maminku a její děťátko.

Je to originální doplněk do domácnosti, který obsahuje až 6 boxů, na které je možné si udělat i poznámku s časem a datem vzpomínky, nechybí ani 2 obálky, do kterých se vejdou fotky a obrázky. Sada na uložení památek je perfektním dárkem pro každou rodinu s malým miminkem. Vhodně ozdobí každý interiér, můžete ji dát do dětského pokojíčku, ložnice nebo obývacího pokoje. Zachyťte vzácné okamžiky života vašich nejmenších a uchovejte si je po celý život.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá výrobou měkoučkých hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení28*28*9 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.