Set 4 figurky kočky s vozidly 44 Cats Smoby Lampo, Milady, Meatball a Cosmo

Popis produktu

Fantastická sada 4 figurek z edice 44 Cats od francouzských designérů Smoby v sobě skrývá populární kočičky s jejich oblíbenými dopravními prostředky. Chlapci a dívky od 3 let se výborně zabaví s figurkami kočičky Lampo na modré motorce, Milady na růžovém autíčku, Meatball na loďce s kolečky a astronautem Cosmo s vozíkem a raketou. Díky pestrobarevným a realistickým figurkám kočiček si děti budou moci zopakovat ty nejlepší scénky ze slavné animované televizní série. Skvělý set figurek získáte za akční cenu, takže ušetříte více než při koupi samostatných produktů.

Moderní figurky všestranně rozvíjejí vaše dítě, které poznává nové barvy a tvary, seznamuje se s animovanými hrdiny. Rozvíjí si fantazii a představivost, manipulací s figurkami si zlepšuje jemnou motoriku. S veselými figurkami se ponoří do světa dobrodružství a zábavy. Figurky s doplňky jsou vyrobeny z kvalitních plastů, jemných na dotek, vydrží dětem dlouhá léta. Děti si s nimi zahrají i se svými sourozenci a kamarády, naplno uplatní svou kreativitu při vyprávění příběhů o odvážných kočičkách.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení26*11*20 cm
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.