Set kočárek pro panenku 3v1 Maxi Cosi&Quinny Smoby (70 cm rukojeť) a autosedačka

Popis produktu

Set hraček kočárek a autosedačka Maxi Cosi&Quinny spolu tvoří velmi pěknou soupravu hraček pro malé holčičky. Obě hračky mají velmi realistický a moderní design, vypadají jako skutečné doplňky na péči o miminko. Tyto hračky se výborně hodí na různé hry na maminky, na péči o panenku. Pocházejí od francouzského výrobce a holčičky si s nimi mohou spokojeně hrát po dlouhou dobu. Kočárek a autosedačka se krásně doplňují, jsou barevně sladěné a zlákají na zábavné hry každou holčičku.

Kočárek pro panenku 3v1 Maxi Cosi&Quinny Smoby (70 cm rukojeť) růžovo-modrý

Kočárek pro panenku Maxi Cosi&Quinny 3v1 je praktická trojkombinace hlubokého kočárku pro panenku, sportovního kočárku s hlubokým nosítkem. Je to skvělá hračka pro všechny holčičky od 3 let, které si rády hrají s panenkami. Děti se rádi procházejí se svou panenkou venku v parku. Barevné provedení dětského kočárku pro panenky je ve velmi přitažlivé kombinaci tmavě růžové, šedé a světle modré barvy. Ve spodní části kočáru pro panenku je velký úložný prostor na uskladnění doplňků nebo jiných hraček. Když se sportovní část vaničky složí do vodorovné polohy, a upevní se na ni vanička, kočárek se promění na tradiční hluboký kočárek. Má realistický vzhled jako opravdový kočárek pro děti.

Kočárek pro panenku je určen pro každou panenku s výškou 42 cm. Má ergonomicky tvarovanou rukojeť, její výška od země je 70 cm. Kolečka kočárku jsou gumová a velmi tichá. Přední kolečko se otáčí o 360 stupňů, s kočárkem se snadno manévruje do stran a s lehkostí překonává i překážky na cestě. Vanička kočárku se dá využít i jako postýlka pro panenku do dětského pokoje. Kočárek má pevnou kovovou konstrukci v kombinaci s plastem, je lehký a zároveň stabilní. Hluboká část vaničky se díky bleděmodrému držáku snadno přenáší. Rozměry produktu jsou 49*41*70 cm. Dětský kočárek pro panenku Smoby Maxi Cosi&Quinny je pohodlný a plastové sedadlo je potažené speciálním textilem s bezpečnostním pásem, aby panenka během jízdy nevypadla.

Autosedačka pro panenku Maxi Cosi & Quinny Smoby růžovo-modrá

Doplněk pro hru dítěte s panenkou Maxi Cosi & Quinny je unikátní hračka, která dodá hře s panenkou realistický rozměr. Dětská autosedačka se běžně používá během cestování, aby panenka byla v bezpečí a snadno se přenášela. Autosedačku pro panenku Smoby lze vložit do konstrukce kočárku Maxi Cosi & Quinny, pokud máte takový kočárek k dispozici. Děti rády převážejí svou panenku autem, v praktické autosedačce pro panenku, aby si ji mohly vzít všude s sebou. Autosedačka pro panenku je potažena kvalitním odnímatelným textilem. Má polohovatelnou rukojeť, ze zadní strany je malý úložný prostor se světlemodrými dvířky na odkládání hraček a jiných drobností.

Perfektní produkt, pokud chce dítě dělat věci jako mama. Panenka má bezpečnostní pás světlemodré barvy, aby nevypadla. Má ergonomicky tvarovanou rukojeť, ideální pro děti od 3 let. Má realistický vzhled jako opravdová autosedačka pro děti. Děti milují hru s panenkou, rády ji koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo vozí v kočárku nebo ji houpou. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje si na maminku. Rozměry produktu jsou 31*47*35 cm. K čištění tkaniny používejte pouze lehce navlhčenou houbičku.

Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje si na maminku, a přitom napodobuje dospělé. Hračky Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu49*41*70 cm
Výška rukojeti70 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,70 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.