Servírovací vozík Princezny XL Tea Trolley Smoby se 17 doplňky růžový

Popis produktu

Dětský servírovací vozík Princezny XL přichází v balení s pěknou čajovou soupravou a potěší všechny holčičky od 3 let. Hračka je vyhotovena s motivem pohádky Princezny, kterou znají všichni malí fanoušci Disney pohádek. Servírovací vozík nabídne dětem bohatou sadu 17 doplňků: 2 šálky, 2 skleničky, 2 talířky, 2 sady příborů, 2 koláčky, nádobku na cukr, mléko a konvici na čaj. Všechny potřeby na výrobu čaje si dívky mohou uložit na pěkný bílý tác, který sedí na servírovacím stolku tak, aby nespadl. Obrázky nádherných princezen určitě upoutají a potěší každou nejmenší holčičku. Děti si mohou vymýšlet různé příběhy a dobrodružství spojené se stolováním nebo si prostě mohou poklábosit se svými kamarádkami. Dětský servírovací vozík je vyhotoven v kombinaci růžové, bílé a modré barvy, jeho kolečka zabezpečují hladkou a snadnou jízdu. Rozměry vozíku jsou 44*31*48 cm a jeho celková výška je 48 cm.

Prostřednictvím čajové soupravy a servírovacího vozíku Princezny se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do každého dívčího pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Kromě toho, že je to zábavný způsob jak si krátit čas, přispívá to i k mentálnímu rozvoji dětí. Nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s předměty, které každodenně používají dospělí, se přibližují k tomuto světu, ke světu dospělých. Na to je skvělým prostředkem plastová souprava na přípravu čajového večírku Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu44*31*48 cm
Celková výška48 cm
Rozměry balení43*12*54 cm
Celková délka44 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,3 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.