Servírovací vozík s čajovou soupravou Disney Princezny Smoby 17dílný růžový

Popis produktu

Servírovací vozík s čajovou soupravou Disney Princezny Smoby je nádherný pohádkový 17dílný set, díky kterému se bude každé malé děvčátko od 3 let cítit jako součást krásné pohádky. Dětský servírovací vozík je navržen v designu těch nejkrásnějších a nejoblíbenějších princezen z Disney kreslených pohádek, jako jsou Popelka, Sněhurka, Zlatovláska, Bella či Tiana, známá z krásné pohádky Princezna a žába. Dětský servírovací vozík s doplňky se vyznačuje zářivými barvami a je vyroben z kvalitního a na dotek příjemného materiálu.

Servírovací vozík je stabilní a 4 kvalitní kolečka zaručují bezpečný přesun, kdekoliv se holčička rozhodne podávat čaj. Holčičí servírovací stolek obsahuje bohatou sadu doplňků: hrnek na mléko, nádobka na cukr, 2 šálky, 2 číše, čajník s víčkem, 2 vidličky, 2 nože a 2 lžičky. Zároveň se rozvíjí i její představivost a fantazie, které jsou u malých dětí tak potřebné. Celková výška servírovacího vozíku je 48 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby se vyznačuje velkou odolností, příjemně oblými hranami a skvělým pocitem při hraní. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a kreativitu, díky čemuž se staly oblíbené u tisíců dětí. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou originálního francouzského designu dětských hraček. Dívčí servírovací vozík může vaše malá princezna využít i při jiných hrách a rozhodně s ním zažije spoustu zábavy a příjemných chvil.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu35*31*48 cm
Rozměry balení54*12*43 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,7 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.