Servírovací tác s talířky Princezny Smoby 21 doplňků růžový

Popis produktu

Servírovací tác s kelímky a talířky Princezny přichází z dílny francouzského výrobce Smoby a splní velký sen všem malým holčičkám od 3 let, které touží po příjemných posezeních se svými rodiči, či malými kamarádkami a hrát si na skutečné princezny z pohádky. Růžový servírovací tác s jídelním setem v barevné kombinaci bílé, modré a růžové se nese v duchu pohádkových motivů a jeho krásný vzhled okouzlí všechny malé slečny.

Dětský servírovací tác s jídelní sadou je vyroben z kvalitního plastu, který je jemný na dotek. Celá 2dílná jídelní souprava s táckem obsahuje navíc tyto doplňky: 4 kelímky, 4 talířky, 4 vidličky, 4 nožíky a 4 malé lžičky. Na doplňcích jídelní soupravy, jakož i na servírovacím tácku, se nacházejí vyobrazené veselé dekorace, ornamenty a obrázky Disney Princezen. Dětská hračka pomáhá rozvíjet představivost a fantazii a děti si tříbí komunikační dovednosti. Rozměry jídelní sady jsou 40*22*8 cm, přičemž celková výška je 8 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou originálního francouzského designu dětských hraček, plastové hračky jsou sametové na dotek.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu40*22*8 cm
Celková výška8 cm
Rozměry balení22*8*40 cm
Celková délka40 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,4 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.