Servírovací tác Frozen Disney Smoby s třpytkami a 17 doplňky akvamarínový

Popis produktu

Vybíráte pěkný servírovací tác pro vaše dítě? Servírovací tác Frozen Disney Smoby je vhodný dárek pro všechny malé holčičky od 3 let. Servírovací tác pro děti je vyroben z kvalitního a odolného plastu v krásném akvamarínovém provedení s moderním designem a motivem oblíbené pohádky Frozen: Ledové království, které znají děti po celém světě. Součástí setu je 17 doplňků: 2 skleničky, 2 šálky, 2 talířky, čajník s pokličkou, cukřenka s pokličkou, hrnek na mléko, příbory a tácek.

Dětský servírovací tác se vyznačuje jednoduchými a praktickými úchyty, díky kterým nebudou mít malé holčičky problémy s jeho nošením. Může tak bez obav chystat posezení pro své kamarády či sourozence. Na doplňcích k servírovacímu tácku se také nacházejí veselé obrázky s motivem Ledového království. Dětský servírovací tác s doplňky pomáhá malým holčičkám rozvíjet jejich jemnou motoriku a pohybové dovednosti. Také se učí pohostinnosti a pořádkumilovnosti. Tácek pro děti má rozměry 35*28*9 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a jemný k dětským ručkám. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality a originálního designu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu35*28*9 cm
Rozměry balení28*9*35 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,7 kg
Barvaakvamarínová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.