Servírovací tác Disney Princezny Smoby s čajovou soupravou a koláčky 16 kusů

Popis produktu

Smoby servírovací tác Disney Princezny s čajovou soupravou je ideální sada pro každou holčičku, která si chce hrát na hostitelku a naservírovat svým kamarádkám pravý čaj o páté. Dětská servírovací sada je laděna v designu těch nejkrásnějších a nejoblíbenějších princezen z Disney pohádek, jako jsou Popelka, Sněhurka, Ariel, Bella nebo Zlatovláska. Každá holčička si najde tu svou oblíbenou princeznu. Dětská čajová souprava se servírovacím tácem vypadá velmi moderně a elegantně. Servírovací sada s motivem Disney Princezen je vhodná pro všechny holčičky od 3 let.

Dětská servírovací souprava je tvořena 16 doplňky, se kterými si vaše holčička může vyčarovat skutečně nádherné posezení. Dětská sada Princezny je vhodná i na každou dětskou oslavu. Francouzská společnost Smoby má dlouholetou tradici a je zárukou výroby kvalitních a jedinečných modelů hraček pro vaše děti. Souprava na čaj Princezny je provedena v pestré růžové barvě a je doplněna o nádherné barevné obrázky princezen a jiných královských doplňků.

Čajová servírovací souprava vypadá velmi elegantně a je ideálním doplňkem k dětské kuchyňce. Díky dětské čajové soupravě z kvalitního materiálu se vaše holčička bude cítit jako skutečná hostitelka. S čajovým setem Princezny se vaše malá princeznička může naučit, jak správně stolovat, servírovat čaj a obsluhovat hosty. Rozměry balení soupravy pro holčičky jsou 40*22*8 cm. S dívčí čajovou sadou Princezny si vaše děti užijí spoustu zábavy a mohou si otevřít vlastní malou čajovnu pro své kamarádky.

Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. Pestré a dlouhotrvající barvy podněcují dětskou fantazii a představivost a rozvíjejí jejich kreativitu. Díky mnoha malým doplňkům si dětičky procvičují jemnou motoriku a mohou předstírat, že podávají čaj o páté a jsou skutečné hostitelky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu40*22*8 cm
Rozměry balení40*22*8 cm
Hmotnost0,71 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.