Servírovací tác s čajovou soupravou Disney Princezny Smoby 17dílný růžový

Popis produktu

Servírovací tác s čajovou soupravou Disney Princezny přichází z dílny francouzského výrobce Smoby a splní velký sen všem malým dívkám od 3 let, které touží po čajových posezeních se svými rodiči či malými kamarádkami a hrát si na skutečné princezny z pohádky. Růžový servírovací tác s čajovou soupravou se nese v duchu pohádkových motivů a jeho krásný vzhled okouzlí všechny malé slečny.

Dětský servírovací tác s čajovou soupravou je vyroben z kvalitního plastu, který je na dotek jemný. Celá 17dílná čajová souprava s tácem obsahuje navíc tyto doplňky: čajník s pokličkou, nádobku na cukr, hrnek na mléko, 2 šálky, 2 číše, 2 lžičky, 2 vidličky, 2 nože a 2 talířky. Na doplňcích čajové soupravy, jakož i na servírovacím tácu, se nacházejí vyobrazené veselé dekorace, třpytky a název Disney Princezny. Dětská hračka pomáhá rozvíjet představivost a fantazii a děti si tříbí komunikační dovednosti.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou originálního francouzského designu dětských hraček.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu27*34*9cm
Rozměry balení29*35*9 cm
Celková délka34 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,7 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.