Kreativní tvoření Nature Friends Sequin Art Educa květinová princezna s 800 třpytkami v 7 barvách od 7 let

Popis produktu

Kreativní tvoření Nature Friends Sequin Art je fantastická kreativní sada od španělského výrobce Educa, která potěší a zabaví všechny děti a zejména dívky od 7 let. V originální sadě se nacházejí 2 obrázky, které si budou děti ozdobovat podle vlastní fantazie pomocí 800dílné soupravy třpytek v 7 různých barvách. Třpytky budou připevňovat pomocí drobných hřebíčků do pěnového podkladu, který je součástí balení. Děti se tak mohou naplno ponořit do zábavy při vytváření mozaiky na podkladovém obrázku.

Kreativní tvoření s třpytkami a hřebíčky představuje vynikající dárek pro všechny šikovné děti, které rády vytvářejí a skládají nové věci. Všechny části kreativní sady jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a dítě dostane šanci ukázat šikovnost a představivost při vlastním uměleckém výtvoru. Kreativní sada učí dítě koncentraci a trpělivosti, rozvíjí si logické myšlení a snaží se vytvořit co nejkrásnější obrázek. Rovněž si zlepšuje i jemnou motoriku, protože zachází s drobnými předměty. Kreativní sada s motivem květinové princezny zabaví dítě na dlouhé hodiny.

Dětská hra s kreativními hračkami a skládačkami rozvíjí fantazii a představivost. Děti se učí vnímat jednotlivé detaily všestranně se rozvíjejí. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa kromě kreativních sad najdete i množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení22*28*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.