Sekačka na trávu Black&Decker Smoby s mechanickým zvukem

Popis produktu

Děti milují hry na zahradě a na dvoře. Radost jim určitě udělá moderní dětská sekačka na trávu Black&Decker, která je vhodná pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let. Sekačka na trávu je vyhotovena ve stylu populárního pracovního nářadí a nástrojů Black&Decker, vyznačující se kvalitním zpracováním a skvělými funkcemi. Oranžovo-černá sekačka si dítě získá mechanickým zvukem Click-click, který vydává startovací tlačítko. Malý zahradník po nastartování prostě začne tlačit dětskou sekačku, která bude vydávat zvuk Crick-Crick, takže dítě bude mít při sečení realističtější zážitek.

Dětská sekačka má 4 kolečka, díky kterým se s ní bude dítěti snadno manipulovat. Díky této hračce na zahradu se u dětí rozvíjí logické myšlení, zjišťují, jak fungují zahradní nástroje a doplňky a na co se používají. Dále si dětští zahradníci cvičí jemnou motoriku, pohybové dovednosti a rovněž se rozvíjí jejich představivost a fantazie. Díky hře se zahradními nástroji děti podvědomě napodobují své rodiče a tak se přibližují světu dospělých. Sekačka Black&Decker je perfektní hračka pro každé dítě, je vyrobena z kvalitního a odolného plastového materiálu, který je pro dítě naprosto bezpečný. Rozměry dětské sekačky jsou 35*26*56 cm, přičemž výška rukojeti je 56 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu35*26*54 cm
Celková výška54 cm
Rozměry balení54*27*18 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,6 kg
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.