Sedátko s didaktickým stolem Cosy Seat Little Smoby s textilním potahem a funkcemi pro vývoj motoriky od 6 měsíců

Popis produktu

Sedátko s didaktickým stolem Cosy Seat Little představuje vynikající nafukovací křeslo se stolkem, které využijí děti již od 6 měsíců. Multifunkční nafukovací křeslo pro děti se dá používat jako pohodlná opěrka při krmení, čtení nebo hraní, rovněž jej využijí i jako herní koutek se stolkem, který stojí na třech nohách. Dětské křeslo s opěrkami na ruce podporuje zdravé a bezpečné sezení, jeho součástí je také měkoučký textilní potah, který lze v případě potřeby vyprat.

Stolek na hraní je vybaven didaktickými hračkami, které u dětí naplno rozvíjejí jemnou motoriku, objevují nové barvy a tvary, zabaví je na dlouhé hodiny. Těšit se mohou na schovávanou s klokanem, kterého se naučí ovládat mechanicky knoflíky, koalu na stromě, otočné zrcátko, hru s provlékáním, zrcátko a jiné skvělé doplňky. Didaktické hračky zlepšují u dětí i prostorové vidění, logické myšlení a také v nich podporují rozvoj fantazie a představivosti.

Sedadlo a stolek na hraní lze používat i samostatně podle potřeb dítěte. Rozměry produktu jsou 66*70*42 cm. Smoby je renomovaný francouzský výrobce didaktických hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu66*70*42 cm
Barvatyrkysová
Set produktůNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.