Kreativní tvoření Nature Friends Sand Art Educa lesní princezna pískové obrázky s třpytkami od 7 let

Popis produktu

Kreativní tvoření Nature Friends Sand Art je nádherná kreativní sada od španělského výrobce Educa, se kterou se zabaví všechny děti a zejména dívky od 7 let. V originální soupravě se nachází 5 obrázků, které si budou děti ozdobovat podle vlastní fantazie. K dispozici mají 5 obrázků, 3 tuby s pískem různých barev, 1 tubu s třpytkami a 1 pomůcku pro úpravu obrázků. Děti se naplno ponoří do zábavy při nanášení vrstev třpytek na obrázkový podklad a snaží se vytvořit co nejkrásnější obrázky. Součástí sady jsou také 2 ozdobné rámečky, díky kterým si mohou vystavit své nejoblíbenější obrázky a využít je jako ozdobné doplňky do dětského pokojíčku.

Kreativní tvoření s třpytivými obrázky s pískem představuje perfektní dárek pro všechny šikovné děti, které rády vytvářejí a skládají nové věci. Všechny části jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a dítě dostane šanci ukázat šikovnost a představivost při vlastním uměleckém výtvoru. Kreativní sada učí dítě koncentraci a trpělivosti, rozvíjí si logické myšlení a snaží se vytvořit co nejkrásnější obrázek. Rovněž si zlepšuje i jemnou motoriku, protože pracuje s různými pomůckami, pískem a třpytkami. Kreativní sada s lesní princeznou zabaví dítě na dlouhé hodiny.

Dětská hra s kreativními hračkami a skládačkami rozvíjí fantazii a představivost. Děti se učí vnímat jednotlivé detaily všestranně se rozvíjejí. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa kromě kreativních sad najdete i množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení17*23*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.