Sada židle, autosedačka a houpačka pro panenku Maxi Cosi & Quinny 3v1 Smoby růžovo-modrá

Popis produktu

Smoby set doplňků Maxi Cosi & Quinny 3v1 je praktická trojkombinace autosedačky, jídelní židle pro panenku a houpačky pro panenku v jednom. Výhodou doplňků pro panenku je to, že jejich dítě může využívat v mnoha alternativách, což mu přináší více radosti ze hry. Barevné provedení doplňků je ve velmi přitažlivé kombinaci tmavě růžové, šedé a světle modré barvy rukojeti. Konstrukci můžete použít dvěma způsoby, a to v kombinaci s autosedačkou, kdy vytvoříte buď vysokou jídelní židličku se stolem nebo houpačku pro 42 cm panenku. Jídelní židle se využívá na krmení panenku, její výška od země je 65,5 cm. Malá maminka unavenou panenku uspí v houpačce jemným kolísáním. Konstrukce setu je kovová, doladěna s plastovými úchyty.

Dětská autosedačka se běžně používá během cestování, aby panenka byla v bezpečí a snadno se přenášela. Autosedačka pro panenku se dá vložit do konstrukce kočárku Maxi Cosi & Quinny 3v1, pokud máte takový kočárek k dispozici. Děti rádi přenášejí svou panenku autem, v praktické autosedačce pro panenku, aby si ji mohli vzít všude s sebou. Doplňky pro panenku jsou určeny pro každou panenku s výškou 42 cm. Autosedačka pro panenku má polohovatelnou rukojeť a ze zadní strany je malý úložný prostor s bleděmodrými dvířky, na odkládání hraček a jiných drobností.  Perfektní produkt, pokud chce dítě dělat věci jako máma.

Panenka má bezpečnostní pás, aby nevypadla. Sedačka do auta pro panenky má ergonomicky tvarovanou ručku, ideální pro děti od 3 let. Doplňky pro panenku Smoby Maxi Cosi & Quinny 3v1 mají pohodlné plastové sedadlo je potažené speciálním textilem s bezpečnostním pásem. Je to kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou kovovou konstrukcí, v kombinaci s odolnými plasty. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, ale zároveň je jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu43*70*41 cm
Rozměry balení35*25*51 cm
Hmotnost2,75 kg
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.