Sada mini 4 toaletní vody pro nejmenší Miniatures 8 ml Kaloo Blue Liliblue Lilirose Dragée

Popis produktu

Sada mini 4 toaletní vody Miniatures od francouzského Kaloo představuje skvělý dárek pro každé miminko už od 3 měsíců. Voňavé toaletní vody bez alkoholu jsou klinicky testovány, respektují maximální bezpečnost a ochranu dětí. Používají se na navonění dětí, jejich oblečení a pokojíčku. V akčním setu naleznete toaletní vodu Blue, Liliblue, Dragée a Lilirose v okouzlujících flakóncích s obsahem 8 ml. Nádherné lahvičky s plyšovými uzávěry ve tvaru zvířátek využijete i jako ozdobný doplněk, který rozveselí každou místnost. Toaletní vody přicházejí v okouzlujících krabičkách, takže jsou výborným dárkem při jakékoliv příležitosti.

Rodiče, spolu s dětmi, budou nadšeni lehkými vůněmi s tóny bergamotu, lupínků růží, mandlí a vanilky, které krásně provoní své okolí a vykouzlí útulnou atmosféru, plnou radosti a zábavy. Nadčasové vůně v kombinaci s originálním designem lahviček potěší každé dítko. Plyšová zvířátka na uzávěrech využijí rodiče i při vyprávění příběhů a pohádek o lesních zvířátkách, a tak rozvíjejí u dětí fantazii a představivost už od útlého věku. Sada toaletních vodiček pro miminka splňuje nejvyšší kritéria kvality a standardy. Lahvička s toaletní vodou je vyrobena kvalitního skla.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček a doplňků pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení4x 7*14*26 cm
Balení v kartonu A/NAno
Objem L4x 8 ml
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.