Sada společenských her 3v1 Janod kartonové pexeso, karetní hra - Černý Petr a hra Kuřátka od 3 let

Popis produktu

Domino - Hot Piranha Game - Chicken Run Game Set je pěkná a naučná sada her vhodná pro děti od 3 do 8 let, ideální pro 2 a více hráčů. Součástí tohoto úžasného setu na hraní je kartonové pexeso se zvířátky z celého světa, karetní hra - Černý Petr v podobě rybky Piraňa a společenská hra Kuřátka. Na začátku hry si dítě musí poskládat hrací plán, který se skládá z 10 ks puzzle. Cílem hry je co nejdříve projít celý hrací plán, přičemž vyhrává hráč, který se jako první dostane na jeho konec, na poslední políčko. Hry rozvíjejí u dětí postřeh, soutěživost a hravou formou se seznamují s barvami, zvířátky, tvary a jednotlivými vzory. Souprava společenských her je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Při společenských hrách se rozvíjí logické myšlení, děti poznávají barvy a zvířátka. Možností na rozvoj dítěte je při této hře mnoho. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas.

Firma Janod se zabývá produkcí prvotřídních hraček s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • společenské hry Domino, Piraňa a Kuřátka
  • pro 2 a více hráčů
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 3 do 8 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, logického myšlení a analytických schopností
  • děti se učí poznávat barvy, zvířátka, vzory
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • v praktickém kufříku
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.