Sada pro malé závodníky Axion Bike Tour de France Janod s doplňky od 6 let

Popis produktu

Sada pro malé závodníky Axion Bike Tour de France s doplňky od francouzské společnosti Janod je vhodná pro všechny kluky od 6 let, kteří milují sport a jízdu na kole. Součástí praktického balení jsou stopky, píšťalka, tabulka na zapisování výsledků, hrací karty, kužely a medaile pro vítěze. Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Hračky Janod jsou nejen velmi zajímavé a zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence.

S touto sadou zažijí spoustu aktivní zábavy nejen děti, ale i dospělí. Závodnická sada potěší všechny děti, které milují sport a aktivní pohyb na čerstvém vzduchu. Křídami si malí závodníci vyznačí startovní a cílovou čáru, zapnou stopky, zapískají na píšťalku a soutěž se může začít. Hru si mohou chlapci zpestřit rozestavením malých plastových kuželů a těch nejlepších v cíli čekají odměny - opravdové medaile pro vítěze. Sada Axion Bike Tour de France v dětech podporuje soutěživost, učí je hrát se v kolektivu a díky mnohým doplňkům pomáhá rozvíjet jemnou i hrubou motoriku.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dětské hračky Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stanou oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas. Francouzská společnost Janod je výrobce originálních hraček pro děti, které jsou inspirované francouzským designem.

Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu31*16*16 cm
Barvastříbrná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.