Sada pracovních autíček do písku BIG nákladní auto, bagr a nakladač od 24 měsíců

Popis produktu

Sada tří pracovních autíček do písku BIG přichází s nákladním autem, bagrem a nakladačem v pestré žluté barvě. Jsou to hračky evropské kvality od německého výrobce BIG. Autíčka pro děti jsou vyrobena z velmi kvalitního plastu a mají krásný design s množstvím propracovaných detailů či pohyblivých částí. Set hraček obsahuje všechna autíčka, která jsou potřebná na každé stavbě a váš malý stavbař se bez nich neobejde. Bagrem mohou chlapci písek vybagrovat, nakladačem ho naložit do nákladního auta a tím ho přepravit na místo stavby.

Dětská pracovní autíčka jsou provedena v krásné žluté barvě s šedými a černými prvky a jejich provedení si okamžitě zamiluje každý kluk, který si rád hraje s pracovními autíčky na hraní. Autíčka pro děti mají měkká gumová kolečka. Hračkářská autíčka pro děti mají univerzální využití – dají se použít při hře na autodráhu, dopravních kobercích, v dětské garáži nebo na podlaze či koberci, záleží jen na dětské fantazii. Hra s takovou hračkou zábavným způsobem rozvíjí dětskou fantazii a představivost. Rozměry jednoho dětského autíčka na hraní jsou cca 23*10*12 a autíčka jsou určená pro děti od 2 let.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných a recyklovatelných materiálů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu23*10*12 cm
Celková délka23 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,6 kg
Barvažlutá
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.