Sada pro novorozence Beaba s odkapávačem, dávkovačem mléka, silikonovým kartáčem, bryndákem od 0 měs

Popis produktu

Sada pro novorozence Beaba v sobě ukrývá vše, co budou čerství rodiče potřebovat během krmení miminka. Udělejte rodičům malého uzlíčku štěstí radost a potěšte je 4dílnou sadou pro novorozence, která obsahuje odkapávač kojeneckých láhví, dávkovač mléka, silikonový kartáč na čištění a bryndák. Tento perfektní dárek pro rodiče v neutrální šedé barvě usnadní krmení miminka a zároveň perfektně doplní každou moderní kuchyň.

Odkapávač kojeneckých láhví díky různě dlouhým držákům usnadní a urychlí sušení láhví, víček a dokonce i dudlíků. Kartáč zase usnadní čištění láhví, protože se dostane i tam, kam se s obyčejnou houbou nedostanete a navíc díky silikonovým štětinkám láhve nepoškrábete. S dávkovačem, do kterého se vejde až 9 dávek sušeného mléka, zase ušetříte při přípravě mléka množství času. Mléko si můžete nadávkovat už předem a pak jen zalít teplou vodou. A to nejkrásnější na závěr – bryndák s krásným potiskem listů, který elastickým límcem připomíná obyčejné tričko, zakryje celý hrudník děťátka a jídlu na oblečení tak nedá žádnou šanci.

Prestižní francouzská značka Beaba těší svými výrobky rodiny s dětmi již od roku 1989. Patentovaný systém výrobků Beaba přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojení rodiče, ale i odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce šikovných designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • 4dílná sada pro novorozence
  • odkapávač, kartáč na čištění, dávkovač a bryndák
  • moderní francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení29*23*35 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,75 kg
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.