Kotoučová motorová pila Jigsaw Stanley Smoby elektronická se světlem

Popis produktu

Motorová pila Jigsaw Stanley z dílny francouzských designérů Smoby je špičkový doplněk pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let, kteří se s ní zabaví při hře na mistry řemeslníky. Dětská pila je elektronická, stisknutím tlačítka se začne ostří hýbat jako na skutečné pile. Také má světelnou funkci, takže mají děti ještě realističtější zážitky při práci s dřevem. Měkká ergonomická rukojeť umožňuje dětem jednodušší a jistější úchop. Krásný design ve žluto-černé barevné kombinaci upoutá děti na první pohled. Je vyrobena z kvalitních a odolných plastů, takže vydrží dětem dlouhá léta.

Na své fungování potřebuje 2 baterie typu AA/LR6, které jsou součástí balení (baterie jsou testovací). Malí řemeslníci ji naplno využijí při svých hrách na kutily, díky čemuž si budou rozvíjet svou technickou představivost, logické myšlení a zručnost při používání různých nástrojů a doplňků. Zároveň si děti budou vymýšlet různé stavební projekty, při kterých budou uplatňovat i svou fantazii a představivost. Rozměry produktu jsou 15*5*15 cm. Splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy, je bezpečná pro hru dětí, má všechny strany zaoblené.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu15*5*15 cm
Celková výška15 cm
Rozměry balení24*7*21 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Hmotnost0,2 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1.5V included
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.