Rodinná společenská hra Lynx Educa 400 obrázků v angličtině od 6 let

Popis produktu

Společenská hra pro celou rodinu Lynx od španělského výrobce Educa je úžasná hra, se kterou se zabaví nejen děti, ale také jejich rodiče. Hra obsahuje až 400 různých obrázků. Rodinná společenská hra Lynx je určena pro všechny – chlapce či dívky od 6 let, ale i pro dospělé hráče. Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Herní deska je složena z několika dílků, které do sebe zapadají.

Rodinná společenská hra Lynx má poměrně jednoduchá pravidla. Z jednotlivých dílků se složí herní deska, takže hra může být pokaždé poněkud jiná. Na herní ploše jsou nakreslené obrázky, které je třeba hledat. Kdo najde obrázek první, získává bod. Hrou Lynx se procvičuje pozornost a reflexy. Lynx je ideální hra do každé domácnosti, která sblíží členy rodiny a všem přinese smích. Hra zabaví všechny zejména tehdy, když je venku ošklivé počasí nebo večer místo dívání se na televizi, ale i na výlety na chatě či u vody.

Postup hry – varianta A:

  • Každý hráč obdrží od velitele hry 3 žetony stejné barvy a z boxu 3 karty s obrázky, které nesmí vidět před zahájením hry (položí si je před sebe obrázkem dolů). Na každé kartě je vyobrazený předmět, který má hledat na herní desce (velitel hry může také hrát). Na dohodnutý signál všichni najednou otočí kartičky a začnou hledat předměty na desce.
  • Při nalezení každého obrázku musí na něj hráč položit herní žeton, a jakmile tímto způsobem najde všechny 3 obrázky, vykřikne: „Stop!“ a kolo končí – každý z hráčů musí sesbírat své karty, které dokázal najít, a ostatní se dají zpět do boxu a promíchají se. Z herní desky se odstraní žetony a každý z hráčů obdrží další 3 karty s obrázky a začíná další kolo. 
  • Hra pokračuje do té doby, dokud jeden z hráčů nenasbírá 25 nalezených karet nebo již nejsou k dispozici volné karty. Vyhrává hráč, který dokázal najít nejvíce obrázků na herní desce. 

Postup hry – varianta B:

  • V této variantě obdrží každý z hráčů žetony různých barev. Velitel hry (nesmí hrát) vybere kartu z boxu a ukáže ji hráčům, kteří se ji pokusí najít co nejrychleji a položit na hledaný obrázek žeton. V tomto případě vyhrává kolo. Celkovým vítězem se stává hráč, který dokáže jako první najít celkem 15 karet.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedováním procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce. Jelikož je tato společenská hra v angličtině, děti si jejím prostřednictvím mohou rozšiřovat slovní zásobu anglického jazyka.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení37*27*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.