Řetězová tříkolka Mountain Bike Smoby s vodicí tyčí od 15 měsíců

Popis produktu

Tříkolka pro děti Mountain Bike je tradiční řetězová tříkolka s nejmodernějším designem. Červeno-zelená barva je vhodná pro kluky i holčičky od 15 měsíců. Je to klasická kovová dětská tříkolka, se kterou si děti mohou hrát dlouhá léta. Řetěz pod nohama je dobře chráněn plastovým krytem, ​​aby si dítě nezachytilo kalhoty nebo se neušpinilo. Pro dítě je velmi důležité, aby při jízdě mělo přirozený postoj a proto jsou pedály umístěny ve středu, jako na kole. Během prvních jízd pomáhají dítěti rodiče pomocí praktické vodicí rukojeti. Později dítě už umí jezdit na tříkolce a užívá si vození samostatně i bez vodicí tyče.

Tříkolka pro děti je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů. Má pevnou kovovou konstrukci, v kombinaci s odolnými plasty. Řídítka tříkolky pro děti se dají uzamknout, aby dítě nemohlo během tlačení měnit směr jízdy. Po odemknutí mají řídítka 30 stupňovou vůli do stran. Řídítka na tříkolce pro děti se dají nastavit do různých výšek a poloh. Je to krásná pevná, stabilní a bezpečná tříkolka, s protiskluzovými koly a tichou jízdou, zdobená sportovními nálepkami. Tato tradiční tříkolka na řetězový pohon je vhodná pro děti již od 15 měsíců, a roste s ním až do 3 let a dále. Výška sedáku od země je 43 cm. Má nosnost 30 kg.

Francouzská společnost Smoby je dlouholetým výrobcem kvalitních dětských hraček, které splňují nejpřísnější evropská kritéria kvality, odolnosti a zároveň mají jedinečný design, který v sobě nese francouzskou dokonalost, šarm a preciznost. Dětská tříkolka Mountain Bike splňuje požadavky i nejnáročnějšího zákazníka. Děti milují jízdu na dětské tříkolce. Pomáhá jim rozvíjet jejich stabilitu, svalstvo a zároveň je jízda na dětské tříkolce velkou zábavou. Tříkolku Mountain Bike si zaručeně oblíbí každé dítě hned na první pohled. Chcete-li pro vaše dítě to nejlepší, tříkolka Smoby s řetězovým pohonem je zaručeně skvělou volbou.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu74*50*54 cm
Balení v kartonu A/NAno
Kolagumené, tiché a protišmykové
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.