Registrační pokladna s elektronickými funkcemi Small Cash Register Smoby s funkční kalkulačkou a skener se zvukem a světlem 30 doplňků

Popis produktu

Registrační pokladna Small Cash Register je oblíbená hračka pro děti od 3 let, které si rády hrají na povolání obchodníků a prodavačů. Dětská pokladna v zeleném provedení od francouzského výrobce Smoby překvapí děti světelnými a zvukovými efekty a spoustou doplňků. Je vybavena funkční kalkulačkou, takže si s ní děti vypočítají cenu nákupu na displeji a hravou formou se seznamují se světem financí a matematiky. O ještě realističtější zážitek při hře se postará skener se zvukem a světlem, se kterým budou blokovat různé druhy zboží jako u opravdové pokladny.

Pokladna pro děti je vyrobena z pevných a odolných plastů se zaoblenými hranami, její povrch je jemný na dotek. Pokladna má otevíratelnou kasu, do které si děti uloží repliky mincí a papírových bankovek, její součástí je také mikrofon a nechybí ani slot pro platbu kartou. Bohatá sada 30 doplňků v sobě skrývá 2 krabice (koláčky, těstoviny), ovocný džus, bloky s nákupem, kreditní kartu, skener s funkcemi, bankovky a mince v různých hodnotách. Pokladna s realistickými doplňky hravým způsobem seznamuje děti se světem peněz, nákupem a od útlého věku pomůže s rozvojem jejich finanční gramotnosti.

Dítě si s pokladnou nemusí hrát jen samo, ale je uzpůsobena k tomu, aby mohli být ke hře přizváni i kamarádi. Mohou si hrát na prodavače a zákazníka, což velmi pomáhá k budování komunikačních schopností dítěte, ale také jeho sociálnímu cítění. Manipulací s drobnými doplňky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je to ideální hračka pro kreativní děti, které rády vymýšlejí různé příběhy a hrají si na dospělé. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich kreativita a fantazie. Elektronický modul funguje na 1 baterii LR54/AG10 (je součástí balení) a 2 bateriemi LR03, které nejsou součástí balení.

Smoby je přední výrobce kvalitních hraček s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu21*16*22 cm
Celková výška22 cm
Rozměry balení29*9*41 cm
Celková délka21 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,36 kg
NoteBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.