Redukce na toaletu autíčko BIG červená od 18 měsíců

Popis produktu

Odteď nebude učení na záchod trápením. Abyste své dítě snadněji naučili používat záchod, připravila značka BIG dětské sedátko na záchod ve tvaru autíčka v červené barvě. Redukce na záchod BIG v podobě červeného autíčka má ergonomicky tvarované sedátko a vysokou opěrku zad, aby děťátko stabilizované sedělo, i když pobude a toaletě delší dobu. Dětská záchodová sedačka je dekorovaná nálepkami, aby připomínala skutečné závodní autíčko. Díky hlubokému klenutí a protiskluzovým nohám se sedátko nepohne z místa a děťátko na něm bezpečně sedí.

Dětská záchodová redukce je vhodná na všechny WC mísy do šířky 35 cm. Nakolik si značka BIG dává záležet na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou zdravotně nezávadné a recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Dětská záchodová mísa BIGvšechny hrany oblé, čímž se minimalizuje riziko zranění. Výrobky BIG  jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Červené sedátko ve tvaru autíčka je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu40*41*19 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.