Original Starter set Rainbow Loom s kovovým háčkem

Popis produktu

Rainbow Loom Original Starter set je originální a kreativní dárek, který rozvíjí fantazii a kreativitu vašich dětí. Original Starter set na vytváření silikonových náramků umožňuje vyrobit nádherné a barevné náramky, prsteny, náhrdelníky, ale i různé přívěsky. Vše závisí od kreativity a dovednosti vašich dětí. Set na vytváření barevných náramků je vhodný pro děti od 8 let, ale umí s ním pracovat i 5 leté děti.

Original Starter set obsahuje vše potřebné na pletení překrásných náramků a doplňků. Sada obsahuje podstavec, úchytku na pletení, kvalitní kovový háček na proplétání gumiček, který se příjemně drží v ruce a jednoduše se s ním pracuje, 600 kusů gumiček různých barev na vytvoření silikonových náramků a 24 kusů malých plastových "céček", pomocí kterých se náramek spojuje a díky nimž drží.

Sada na výrobu silikonových náramků je hračka a zábava v jednom, která pomáhá rozvíjet jemnou motoriku u dětí a zároveň podporuje jejich tvořivost a fantazii. Jejich výroba je velmi jednoduchá a díky velké škále barevných gumiček si mohou vaše děti vytvořit úžasné barevné náramky přesně podle svých představ. Silikonové gumičky jsou velmi kvalitní, při výrobě nepraskají a jsou pevné, neobsahují olovo a jsou pro děti bezpečné.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 8 let
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.