Puzzle Genuine La Palette Notre Dame, Viktor Shvaiko Educa 1000 dílů od 12 let

Popis produktu

Balení puzzle pro děti i dospělé s motivem šarmantní části Paříže uvidíte kompletně poskládané, když do sebe zasunete 1000 kusů dílků. Tyto puzzle potěší každého fanouška skládaček puzzle či ty, kteří rádi poznávají nová místa. Přeneste se do pohádkových ulic Paříže a poskládejte si puzzle, z něhož sálá typický francouzský šarm. Dotkněte se krásy unikátní kavárny La Palette alespoň na dálku.

Puzzle obsahuje 1000 dílků, se kterými se velmi snadno manipuluje a můžete je skládat a rozkládat podle vaší chuti, nebo je můžete slepit speciálním lepidlem Fix puzzle, zarámovat a pověsit si toto noční dílo nad postel. Skládání puzzle je výbornou formou aktivního trávení volného času, které můžete absolvovat s celou rodinou. Puzzle výborně pomáhají zrelaxovat, protože při skládání se soustředíte jen na detaily vašeho motivu. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 12 let. Velikost obrázku po sestavení je 68*48 cm.

Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

Věkod 12 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu68*48 cm
Rozměry balení37*27*5,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle1000
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.