Puzzle Velká mapa světa Janod v kulatém kufříku 300 dílů od 6 let

Popis produktu

Puzzle v kulatém kufříku Velká mapa světa od francouzské společnosti Janod je nádherná skládačka vhodná pro děti od 6 do 9 let. Dětské puzzle je tvořeno 300 dílky, poskládané má rozměr 99 * 69 cm. Dětské puzzle má motiv mapy světa s obrázky lidí, staveb, zvířátek, dopravních prostředků. Pěkné barevné provedení upoutá každé dítě. Rozvíjejí logické myšlení, pozornost a paměť dětí. Děti se pomocí puzzle učí rozpoznávat světadíly, rasy lidí a jejich oblíbené činnosti, moderní i historické dopravní prostředky.

Skládáním puzzle se rozvíjí motorika rukou, děti se učí vnímat vztah mezi částmi a celkem a učí se trpělivosti. Dětské puzzle s 300 dílky je velmi zajímavá nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev. Přichází v praktickém balení - v kufříku, takže puzzle nebude jen tak rozházené po celém pokoji, ale bezpečně uskladněny. Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte.

Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost dále rozvíjejí logické myšlení a paměť, děti poznávají a objevují nové předměty. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní edukační hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti

  • dětské puzzle 300 dílů
  • motiv mapa světa
  • rozměry 99*69 cm
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 6 do 9 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, logického myšlení, poznávání světa
  • v praktickém kufříku
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • unikátní francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu99*69 cm
Rozměry balení29,5*9*27,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,4 kg
Dílky puzzle300
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.