Puzzle dinosaurus Tyrannosaurus Rex 3D Creature Educa délka 61 cm 82 dílků od 6 let

Popis produktu

Puzzle dinosaurus Tyrannosaurus Rex 3D Creature představuje vynikající dárek pro každé dítě od 6 let, které rádo skládá puzzle s motivem dinosaurů. Balení puzzle obsahuje kvalitní sadu 82 dílků, pomocí kterých dokážou chlapci a dívky sestavit 3D model Tyranosaurusa Rexe, který ozdobí každý dětský pokojíček. Nadčasové 3D puzzle připraví dětem spoustu radostných chvil při skládání realistického dinosaura, přičemž se při jejich skládání zabaví i dospělí. Rozměry poskládaných puzzle jsou 14*61*25 cm.

Skládání puzzle představuje výborný způsob, jak můžete strávit svůj volný čas. Puzzle mohou skládat jak jednotlivci, tak celá rodina. Při skládání si děti odpočinou, zlepšují si koncentraci a cit pro detail. Manipulací s drobnými díly si zároveň zlepšují i jemnou motoriku, krásné barvy na jednotlivých dílcích rozvíjí dětskou fantazii a představivost. Chlapci i dívky po každém úspěšném poskládání puzzle získávají sebedůvěru ve vlastní schopnosti.

V nabídce firmy Educa se nacházejí krásné puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. Vyberte si ty nejkrásnější puzzle, kterými potěšíte sama sebe, nebo své blízké. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle o velikosti nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu14*61*25 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.