Puzzle dinosaurus Triceratops 3D Creature Educa délka 43 cm 67 dílků od 6 let

Popis produktu

Puzzle dinosaurus Triceratops 3D Creature představuje skvělou volbu pro všechny chlapce a dívky od 6 let, se zálibou ve skládání puzzle. Balení puzzle obsahuje kvalitní sadu 67 dílků, pomocí kterých dokážou chlapci a dívky složit 3D model Triceratopse, který ozdobí každý dětský pokojíček. Nadčasové 3D puzzle připraví dětem spoustu radostných chvil při skládání realistického dinosaura, přičemž si je mohou poskládat i dospělí, kteří sbírají figurky s prehistorickými tvory. Rozměry poskládaných puzzle jsou 14*43*19,5 cm.

Skládání puzzle představuje výborný způsob, jak můžete strávit svůj volný čas. Puzzle mohou skládat jak jednotlivci, tak i celá rodina. Při skládání si děti odpočinou, zlepšují si koncentraci a cit pro detail. Manipulací s drobnými díly si zároveň zlepšují i jemnou motoriku, krásné barvy na jednotlivých dílcích rozvíjí dětskou fantazii a představivost. Chlapci i dívky po každém úspěšném sestavení puzzle získávají sebedůvěru ve vlastní schopnosti.

V nabídce firmy Educa se nacházejí krásné puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. Vyberte si ty nejkrásnější puzzle, kterými potěšíte sebe sama, nebo své blízké. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu14*43*20 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle67
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.