Puzzle Tactile Den v zoologické zahradě Janod s texturou 20 dílů od 3 let

Popis produktu

Puzzle pro děti Den v Zoologické zahradě francouzské značky Janod jsou krásné dětské puzzle s motivem zvířátek v zoo. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii dětí od 3 do 6 let. Těla zvířátek jsou pokryty různými materiály a tak děti pomocí puzzle poznávají zvířátka v zoo vizuálně i dotykem. V zoo čekají na děti veselé opičky, tygři, plameňáci, žirafy a další zvířátka. Děti si mohou zvířátka pohladit, a tak pomocí textury na těle zvířátek poznávají zvířátka i hmatem. Balení puzzle obsahuje celkem 20 dílků. Rozměr složených puzzle je 65*50 cm. Děti při skládání puzzle se učí poznávat barvy, vyprávět krátké příběhy.

Dětské puzzle rozvíjejí logické myšlení, pozornost a paměť dětí. Po složení puzzle mohou rozvíjet své komunikační schopnosti popsáním obrázku o životě v zoo. Skládáním puzzle se rozvíjí jemná motorika, děti se učí vnímat vztah mezi částmi a celkem. Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci. Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Hrou s těmito puzzle pro nejmenší děti si také dětičky trénují jemnou motoriku, hmatovou citlivost a navíc se naučí něco nového o zvířátkách žijících v zoologické zahradě.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost dále rozvíjejí logické myšlení a paměť, děti poznávají a objevují nové předměty. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému francouzskému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas.

Janod je renomovaná francouzská společnost, která vyvíjí prvotřídní dřevěné hračky pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta.

Vlastnosti          

  • dětské puzzle zvířátka v zoo
  • 20 dílů
  • rozměry 65*50 cm
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodné pro děti od 3 do 6 let
  • ideální na rozvoj jemné motoriky, logického myšlení, poznávání zvířátek
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • originální francouzský dizajn
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu65*50 cm
Rozměry balení32*6*27 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,12 kg
Dílky puzzle20
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.