Puzzle domino a pexeso Peppa Pig Disney Superpack 4v1 Educa

Popis produktu

Superpack hry Peppa Pig Disney 4v1 je výborná sada dětských her od španělské společnosti Educa, vhodná pro děti od 3 let. Je inspirována populárními prasátky a jejich kamarády, jak spolu tráví veselé chvíle. Tato sada her poskytne chlapcům i dívkám hodně zábavy, přičemž se mohou těšit na skládání puzzle s 2 obrázky, přičemž každý obrázek má 25 dílků. Čeká na ně i zábavná hra s čísly, přičemž budou spojovat správné kombinace čísel a obrázků, také je v sadě i hra s asociacemi, kde se děti naučí logicky hledat a přiřazovat podobné obrázky. Sada her představuje skvělý způsob, jak strávit volný čas. Obrázky ve hře jsou velmi kvalitní a plné barev.

Dětské puzzle jsou výbornou logickou hrou na rozvíjení paměťových schopností, představivosti a zároveň je to zábavná forma, jak strávit nejen dlouhé zimní večery. Puzzle se po sestavení dají slepit a pověsit na zeď či nástěnku, jako pěkný obrázek nebo znovu rozložit a uložit do krabičky. Sada her vydrží dětem dlouhá léta, rozvíjejí si logické myšlení, představivost a fantazii. Pro děti má velký význam trénování vizuální paměti.

Educa je španělská společnost specializující se na výrobu logických hraček, vzdělávacích her či puzzle. SuperPack Peppa Pig je kvalitní evropský výrobek splňující všechny bezpečnostní a kvalitativní kritéria. Díky hračkám Educa se dítě naučí každý den něco nového.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu32*24 cm
Rozměry balení41*29*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle25
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.