Puzzle SuperPack Frozen 4 v 1 Educa progresivní 2x puzzle, domino a pexeso

Popis produktu

Educa SuperPack obsahuje 2 kusy dětského puzzle, domino a pexeso s oblíbeným motivem pohádky Frozen - Ledové království je multiset 4v1. Pohádka Frozen, z dílny Disney je úspěšný pohádkový příběh o dvou sestrách, z nichž jedna z nich má výjimečné vlastnosti a přemění celou zemi na led. Oblíbenou postavou je i sněhulák Olaf, který spolu s Annou zachraňují zemi před nešťastnou sestrou, která chce svět ochránit před svou mocí, ale kvůli ní celé království zamrzlo. Součástí setu jsou dvě obrázky puzzle, které obsahují 25 dílků, pexeso a domino. Dětské puzzle jsou skvělou logickou hrou na rozvíjení paměťových schopností, představivosti a zároveň je to zábavná forma jak strávit nejen dlouhé zimní večery.

Navíc po sestavení se dají puzzle slepit a pověsit na zeď, zda nástěnku jako pěkný obrázek, nebo znovu rozložit a uložit do krabičky. Pexeso je tradiční hra, která se těší oblibě dětí dlouhá léta. Hrou s pexesem si upevňují a trénují vizuální paměť a hrou s dominoval je vždy velká zábava. Je to skvělý set Educa je španělská společnost specializující se na výrobu logických hraček, vzdělávacích her či puzzle. SuperPack Frozen - Ledové království je kvalitní evropský výrobek splňující všechny bezpečnostní a kvalitativní kritéria. Hry jsou vhodné pro všechny děti od 3 let. Ať už kluk nebo holka, každý fanoušek Frozen se tomuto dárku potěší.

S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu32*24 cm
Rozměry balení41*29*5 cm
Dílky puzzle50
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.