Puzzle, domino a pexeso Distroller Disney Superpack Educa

Popis produktu

Puzzle Distroller Disney Superpack 4v1 je krásná sada her od španělského výrobce Educa pro chlapce a dívky od 3 let. Balení obsahuje až 4 hry – dva obrázky puzzle po 25 dílcích, domino a pexeso, vše s animovaným motivem Distroller. Dílky puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu, který je pevný a odolný. Puzzle po sestavení tvoří pěkné celistvé obrázky. Dílky mají své rozměry navržené tak, aby byla manipulace s nimi velmi jednoduchá a zábavná. Puzzle se dají po sestavení jednoduše rozložit a uložit zpět do krabice. Děti si při skládání puzzle a hře pexesa a domina užijí dlouhé hodiny zábavy.

Skládání puzzle je velmi oblíbená zábava pro celou rodinu. Vhodným způsobem rozvíjí dětskou logiku, představivost a manuální zručnost. V dětech se rozvíjí smysl pro detail, trénují si koncentraci a trpělivost. Puzzle pro děti se po sestavení dají slepit lepidlem (není součástí balení), dát do rámečku a vytvoří tak stylový obraz. Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Specializuje se zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti. Hračky Educa splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, proto jsou pro hry vašich dětí bezpečné. V nabídce firmy Educa je množství krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce.

Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu. V nabídce firmy Educa je množství krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu32*24 cm
Rozměry balení41*29*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle25
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.