Puzzle Star Wars 40 Anniversary Epizoda 4 - Nová naděje Educa 1500 dílů od 11 let

Popis produktu

Puzzle Star Wars s motivem Epizody IV - Nová naděje (New Hope) jsou fantastické puzzle pro děti i dospělé od španělského výrobce Educa. Balení puzzle obsahuje 1500 dílků s motivem populární filmové ságy Star Wars - Hvězdné války. Puzzle Star Wars Nová naděje jsou vhodné pro všechny děti a dospělé od 11 let. Dílky puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu, který je pevný a odolný. Puzzle po sestavení tvoří koláž s Darthem Vaderem, princeznou Leiou, Lukem Skywalkerem a oblíbenými droidy R2-D2 a C-3PO. Velikost obrázku po sestavení je 85*60 cm. Dílky mají své rozměry navrženy tak, aby byla manipulace s nimi velmi snadná a zábavná. Puzzle se dají po sestavení snadno rozložit a uložit zpět do krabice.

Skládání puzzle je velmi oblíbená zábava pro celou rodinu. Vhodným způsobem rozvíjí dětskou logiku, představivost a manuální zručnost. V dětech se rozvíjí smysl pro detail, trénují si koncentraci a trpělivost. Puzzle pro děti se po sestavení dají slepit lepidlem, dát do rámečku a vytvoří tak stylový obraz. Výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. Puzzle splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, takže jsou pro děti zcela bezpečné.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který vyniká ve výrobě různorodých puzzle a naučných her pro všechny věkové kategorie.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 11 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu85*60 cm
Rozměry balení43*30*5,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle1500
Note+ Fix Puzzle
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.