Puzzle Santoro Gorjuss Purfect Love Educa 1000 dílů od 12 let

Popis produktu

Puzzle Santoro Gorjuss Purfect Love jsou krásné puzzle pro děti od španělského výrobce Educa. Balení puzzle obsahuje až 1000 dílků s oblíbeným dívčím motivem Santoro Gorjuss. Puzzle s něžným, až pohádkovým obrázkem dívky jsou vhodné od 12 let. Dílky puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu, který je pevný a odolný. Skládačka pro děti po sestavení tvoří pěkný celistvý obrázek dívky se srdíčkem a kočičkou. Velikost obrázku po sestavení je 68*48 cm. Skládání puzzle je velmi oblíbená zábava pro celou rodinu. Vhodným způsobem rozvíjí dětskou logiku, představivost a manuální zručnost.

Dílky mají své rozměry navrženy tak, aby byla manipulace s nimi velmi jednoduchá. Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabice. V dětech se při skládání skládačky rozvíjí smysl pro detail, trénují si koncentraci a trpělivost. Puzzle pro děti se po sestavení dají slepit lepidlem, dát do rámečku a vytvoří tak moderní obraz s motivem, který milují dívky a ženy po celém světě. Výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. Puzzle splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, takže jsou pro děti zcela bezpečné.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který vyniká ve výrobě různorodých puzzle a naučných her pro všechny věkové kategorie.

Doprava 79

Technické parametry

Věkod 12 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu68*48 cm
Rozměry balení37*27*5,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle1000
Note+ Puzzle Fix
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.