Puzzle pro nejmenší Baby Educa Zvířátka ve vlaku od 24 měsíců

Popis produktu

Dětské puzzle Baby Educa Zvířátka ve vlaku představují krásnou skládačku s motivem zvířátek ve vlaku. Děti od 24 měsíců poznávají zvířátka, která cestují vlakem a baví se. V balení skládačky je celkem 14 dílků puzzle, z nichž lze poskládat 4 zvířátka ve vlaku – dva ze 3 dílků a dva ze 4 dílků. Děti se při skládání puzzle nejen zabaví, ale naučí se i něco nového.

Puzzle pro nejmenší děti po sestavení tvoří 4 barevné obrázky nepravidelných tvarů. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Splňují bezpečnostní standardy a jsou bezpečné pro děti i dospělé. Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci. Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabičky.

Dětská hra s puzzle rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí. Děti se učí koncentrovat, vnímat detaily a rozvíjí se jejich jemná motorika. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 24 měsíců. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení32*22*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle5+3+4+4+3
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.