Puzzle pro nejmenší Baby Set 3v1 Educa - Logika, Barvy a Postavičky od 24 měsíců

Popis produktu

Dětské puzzle Baby Set 3v1 je úžasná sada dětských puzzle pro nejmenší dětičky od 24 měsíců. Obsahuje 3 různé druhy skládaček s různým počtů dílků. V balení puzzle pro nejmenší najdete 6 x třídílné puzzle Baby Logic s motivy na rozvoj dětské logiky. Tam se nachází například obrázek vajíčka, kuřátka a dospělé slieopčky nebo obrázek holčičky, které sází semínko, zalévá ho a nakonec stojí při vyrostlé květince. Dále se v balení nachází 4 x třídílné puzzle Baby Bodde s obrázky postaviček a 6 x čtyřdílné puzzle Colors s obrázky předmětů ve stejné barvě.

Děti se při skládání puzzle nejen zabaví, ale i se naučí spoustu nových věcí a to zábavným způsobem. V tomto setu dětských puzzle si váš prcek může postavit až 16 různých obrázků s veselými motivy. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který je zdravotně nezávadný. Splňují bezpečnostní standardy a jsou bezpečné pro děti i dospělé. Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci. Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabičky.

Dětská hra s puzzle rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí. Děti se učí koncentrovat, vnímat detaily a rozvíjí se jejich jemná motorika i logické myšlení. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 24 měsíců. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení41*29*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.