Puzzle Písmena abecedy Sofia První Educa 78 dílů od 4 let

Popis produktu

Puzzle Písmena abecedy Sofia První pro děti jsou puzzle v podobě kartiček s písmenky a obrázky od španělského výrobce Educa. Balení puzzle obsahuje dohromady 78 dílků - 26 kusů kartiček s písmenky abecedy, ke kterým se dají připojit dva další dílky. Puzzle Písmena abecedy Sofia První jsou vhodné pro holčičky od 4 let. Na velké kartičce je znázorněno modré tištěné písmenko abecedy s milým obrázkem v motivu princezny Sofie a její přátele. Na menším dílku je nakresleno stejné písmenko, ovšem v psané formě.

Trojici puzzle kartiček uzavírá dílek s barevným obrázkem předmětu, jehož název začíná na různé písmena abecedy. Dílky puzzle kartiček jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který je pevný a odolný. Dílky mají své rozměry navrženy tak, aby byla manipulace s nimi co nejjednodušší. Puzzle kartičky se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabice. Skládání puzzle kartiček Písmena abecedy Sofia První pomáhá dětem již od předškolního věku poznávat a rozeznávat jednotlivá písmena abecedy a rozlišovat a vidět rozdíly mezi psanými a tiskacími písmeny.

Pokud už dítě ovládá písmenka abecedy, může začít spojovat jednotlivé obrázky s kartičkami písmen, na které se předmět na obrázku začíná. Děti se spolu s rodiči zábavnou formou učí základní věci a připravují se na základní školu. Kartičky Písmena abecedy také rozvíjí dětskou fantazii, představivost a manuální zručnost a hrou s nimi se pěstuje smysl pro detail a koncentrace. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her pro děti i dospělé. Stejně také splňují bezpečnostní standardy evropské unie, takže jsou pro děti zcela bezpečné.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení23*23*5 cm
Dílky puzzle78
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.