Puzzle Peppa Pig Educa 2 x 48 dílků od 5 let

Popis produktu

Dětské puzzle Educa s motivem prasátka Peppa Pig jsou oblíbené puzzle vhodné pro děti od 5 let. Balení obsahuje 2 x 48 dílků. Všechny dílky puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu, který je pevný, odolný a puzzle po sestavení vytvoří barevný, celistvý obrázek. Velikost obrázku po poskládání je 28 x 20 cm. Velikost jednotlivých dílků puzzle je vyrobena tak, aby se s nimi snadno a jednoduše manipulovalo. Puzzle lze po poskládání opět rozložit a uložit zpět do krabice. Skládání puzzle představuje skvělou zábavu již dlouhá léta a věnují se jí děti i dospělí po celém světě.

Puzzle rozvíjejí dětskou fantazii, představivost, jemnou motoriku a dítě získává smysl pro detail, také se umí lépe soustředit. Puzzle pro děti se po poskládání dají zafixovat lepidlem a následně dát do rámečku, zavěsit na zeď a dokážou vytvořit pěkný interiérový doplněk. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. Puzzle Peppa Pig splňují přísné bezpečnostní standardy kladené na výrobu hraček, takže jsou pro děti docela bezpečné.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší kolekci. S puzzle Educa se už víc nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle o velikosti nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.