Puzzle Panorama Central Park, New York Educa 3000 dílů od 15 let

Popis produktu

Balení puzzle pro děti i dospělé s motivem panoramatu Central Parku v New Yorku má spolu 3000 kusů dílků, se kterými se dobře manipuluje a výborně do sebe při skládání zapadají. Puzzle Central Park New York s množstvím detailů je určeno pro příznivce puzzle ve věku od 15 let, zejména pro náročnější fanoušky skládaček, protože při tomto puzzle se mohou skutečně vyhrát. Motivem těchto puzzle je obrovská panorama Central Parku z ptačí perspektivy, která určitě nesmí chybět ve sbírce žádného sběratele a příznivce skládaček puzzle. Obraz na puzzle zachycuje Central Park shora. Nechybí na něm slavné jezírko uprostřed parku, ba ani mrakodrapy, které park v New Yorku obklopují.

Milovníci či sběratelé puzzle s motivy map či panoramat jistě ocení ve své sbírce i tyto puzzle panorama Central Park New York. Ponořte se díky tomuto detailnímu puzzle do skládání, ze kterého vás bude možné jen těžko vytrhnout a procvičte si tak svůj smysl pro detail a koncentraci. Balení puzzle obsahuje 3000 dílků, které po sestavení tvoří jeden obrázek. Puzzle pro děti i dospělé jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. S jednotlivými dílky puzzle se dobře manipuluje a snadno se skládají. Složené puzzle pro děti i dospělé je možné rozložit a po nějakém čase opět poskládat, nebo jejich slepit speciálním lepidlem Fix Puzzle, zarámovat a pověsit například na stěnu vašeho příbytku.

Puzzle Educa mohou být vhodným dárkem pro vaše blízké nebo se jimi můžete potěšit i sami. Puzzle s motivem panorama Central Park - New York může být skvělým dárkem i pro sběratele map či panoramat, zda náročných příznivců puzzle. Skládání puzzle je výbornou formou aktivního trávení volného času, které můžete absolvovat is celou rodinou. Puzzle výborně pomáhají zrelaxovat, protože při skládání se soustředíte jen na detaily vašeho motivu. Skládání zlepšuje paměť, tříbí představivost, rozvíjí fantazii a zvyšuje koncentraci. Puzzle španělské výroby Educa mají vysoce kvalitní provedení, které splní i potřeby náročného nadšence skladčiek puzzle. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 15 let.

Velikost obrázku po sestavení je 144*68 cm. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. Vyberte si ty nejkrásnější puzzle kterými potěšíte sebe sama, nebo své blízké. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

Věkod 15 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu144*68 cm
Rozměry balení46*32*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle3000
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.