Puzzle Palace Pets SuperPack 4 v 1 Educa progresivní 2x puzzle, pexeso a domino

Popis produktu

Super balík společenských her Palácoví domácí mazlíčci je od španělského výrobce Educa. Obsahuje tři různé hry s motivy krásných princezen a domácích zvířátek, které se budou líbit hlavně dívkám. Set společenských her obsahuje 2 x puzzle po 25 dílků, jedno domino a jednu sadu kvalitního pexesa. Jednotlivé části této soupravy společenských her jsou z těch nejkvalitnějších materiálů s vysokou odolností a permanentní potiskem, která se neodře ani po delším používání. Hra je určena pro děti od 3 let.

Oblíbené dětské logické hry - puzzle, domino a pexeso - mají velmi jednoduchá pravidla a dítě velmi zábavným způsobem učí logicky myslet - hra s takovou hračkou zlepšuje pozornost, paměť au menších dětí pomáhá rozvíjet i jemnou motoriku. Společenské hry jsou ideální hračkou do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí, nebo večer namísto sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality - produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii dětské společenské hry.

S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu32*24 cm
Rozměry balení41*29*5 cm
Dílky puzzle50
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.