Puzzle Omalovánky Flamenco Art Educa 300 dílků a Fix lepidlo od 11 let

Popis produktu

Balení puzzle pro děti i dospělé s motivem Flamenco Art má sice pouze 300 dílků, ale zabaví všech milovníky puzzle již od 11 let. Po sestavení dostane každý nadšenec puzzle obrázek s motivem antistresové omalovánky. Tyto originální puzzle nesmí chybět ve sbírce žádného sběratele a příznivce skládaček puzzle. Motiv plameňáka, obklopeného květinami, potěší každé dítě, ale i dospělé, kteří si při skládání puzzle a vybarvování skvěle odpočinou a zrelaxují.

Vyznavači puzzle se potěší krásnému obrázku plameňáka, kterého si vybarvíte podle svých představ. Puzzle si po sestavení můžete zafixovat speciálním lepidlem Fix Puzzle, zarámovat a pověsit například na stěnu vašeho příbytku jako pěkný obraz. Puzzle pro děti i dospělé jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. S jednotlivými dílky puzzle se dobře manipuluje a snadno se skládají.

Puzzle Educa mohou být vhodným dárkem pro vaše blízké nebo se jimi můžete potěšit i sami. Puzzle s motivem omalovánek Doodle Art mohou být skvělým dárkem i pro sběratele puzzle a milovníky omalovánek. Skládání puzzle je výbornou formou aktivního trávení volného času, které můžete absolvovat i s celou rodinou. Puzzle výborně pomáhají zrelaxovat, protože při skládání se soustředíte jen na detaily vašeho motivu. Skládání zlepšuje paměť, tříbí představivost, rozvíjí fantazii a zvyšuje koncentraci.

Velikost obrázku po sestavení je 48*34 cm. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 11 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu48*34 cm
Rozměry balení34*24*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle300
Note+ Fix Puzzle
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.