Puzzle Neon Series, Neon World map Educa 1000 dílků od 12 let

Popis produktu

Balení puzzle pro děti i dospělé s motivem World map – mapa světa má spolu 1000 kusů dílků, se kterými se dobře manipuluje a výborně do sebe při skládání zapadají. Motivem těchto puzzle je obrovská mapa světa, která určitě nesmí chybět ve sbírce žádného sběratele a příznivce skládaček puzzle. Obrazem na puzzle je světová mapa obsahující všechny kontinenty, moře, ostrovy, souostroví i mnohé zeměpisné zajímavosti. Milovníci či sběratelé puzzle s motivy map jistě ocení ve své sbírce i fluoreskující puzzle Neon World map. Puzzle jsou také vhodné pro školou povinné děti, které si při skládání procvičí své zeměpisné znalosti.

Zažijte díky tomuto okouzlujícímu svítícímu puzzle na moment pocit, jako kdybyste se dívali na celý svět z vesmíru. Balení puzzle obsahuje 1000 dílků, které po sestavení tvoří jeden obrázek. Puzzle pro děti i dospělé jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. S jednotlivými dílky puzzle se dobře manipuluje a snadno se skládají. Složené puzzle pro děti i dospělé je možné rozložit a po nějakém čase opět poskládat, nebo je slepit speciálním lepidlem Fix Puzzle, zarámovat a pověsit například na stěnu vašeho příbytku místo mapy. Poskládané puzzle mohou sloužit i jako skvělá učební pomůcka pro děti, ale své zeměpisné znalosti si mohou ověřovat i během samotného skládání. Puzzle Educa mohou být vhodným dárkem pro vaše blízké nebo se jimi můžete potěšit i sami.

Puzzle s motivem Neon World map mohou být skvělým dárkem i pro sběratele světových map, či vaše školou povinné ratolesti. Skládání puzzle je výbornou formou aktivního trávení volného času, které můžete absolvovat i s celou rodinou. Puzzle výborně pomáhají zrelaxovat, protože při skládání se soustředíte jen na detaily vašeho motivu. Skládání zlepšuje paměť, tříbí představivost, rozvíjí fantazii a zvyšuje koncentraci. Puzzle španělské výroby Educa mají vysoce kvalitní provedení, které splní i potřeby náročného nadšence skládaček puzzle. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 12 let. Velikost obrázku po sestavení je 68*48 cm. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. Vyberte si ty nejkrásnější puzzle kterými potěšíte sebe sama, nebo své blízké. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

Věkod 12 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu68*48 cm
Rozměry balení37*27*5,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.