Puzzle Multi 4 Disney Princess Educa 50-80-100-150 dílků od 5 let

Popis produktu

Dětské puzzle s motivem Multi 4 Disney Princess jsou dokonalý dárek pro každé dítě, zejména holčičky od 5 let. Motiv těchto puzzle pro děti jsou krásné princezny, které zná každou holčičku z populárních Disney pohádek. Balení multi puzzle obsahuje čtyři obrázky. Balení obsahuje 4 druhy puzzle – po 50, 80, 100 a 150 dílcích. Vzhledem k různému počtu dílků rostou spolu s děťátkem, zabaví se s nimi dlouhá léta. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu.

Splňují bezpečnostní standardy – jsou bezpečné pro děti. Tyto dětské puzzle jsou polepeny pěknými, veselými obrázky s motivem krásných princezen. Jednotlivé dílky puzzle pro děti jsou větších rozměrů a umožňují snazší manipulaci. Puzzle pro děti lze po poskládání opět rozložit a uložit zpět do krabičky. Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální dovednost dětí, pěstují si smysl pro detail a koncentraci. Velikost obrázku po poskládání je 34*24 cm.

Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je spousta krásných puzzle pro děti i starší, které rozhodně nemohou chybět ve vaší kolekci. S puzzle Educa se už víc nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle o velikosti nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu34*24 cm
Rozměry balení37*27*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle50-80-100-150
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.