Puzzle Mini Box Labrador Retriever Educa 100 dílků od 6 let

Popis produktu

Puzzle Mini Box Labrador Retriever od španělského výrobce Educa jsou špičkové puzzle s obrázkem zlatého retrívra, který potěší chlapce i dívky od 6 let. Po sestavení se dají puzzle opět rozložit a uložit zpět do krabičky. Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Velikost obrázku po sestavení je 28*20 cm.

Dětské puzzle po sestavení tvoří jeden obrázek. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Splňují bezpečnostní standardy – jsou bezpečné pro děti. Tyto dětské puzzle jsou polepené pěkným obrázkem pejska a nápisem Golden retrívr. Jednotlivé dílky puzzle pro děti jsou větších rozměrů a umožňují snadnější manipulaci. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i starší, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář  zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu28*20 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle100
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.