Puzzle Mickey Roadster Racers Educa progresivní 12-16-20-25 dílů

Popis produktu

Dětské puzzle s motivem myšáka Mickeyho a jejích přátel jsou jako stvořené pro všechny kluky od 3 let. Tyto neobyčejné puzzle jsou progresivní a dětičky si díky nim zlepšují své skládací schopnosti. Balení Mickey Roadster Racers puzzle obsahuje 4 obrázky, přičemž každý z nich má jiný počet dílků. Skládání puzzle začíná nejjednodušším obrázkem s 12 dílky, pak holčičky pokročí na puzzle s 16 dílky a následuje ještě 20 a 25 dílny puzzle. Krásné obrázky myšáka Mickeyho a jeho zvířecích kamarádů čekají na všech malých milovníky puzzle, které dokáží puzzle poskládat. Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci.

Puzzle jsou vhodné pro děti od 3 let. Velikost každého obrázku po sestavení je 16*16 cm. Balení obsahuje až 4 druhy puzzle po 12, 16, 20 a 25 dílků. Čím více dílků třeba poskládat, tím jsou menší. Vzhledem k různý počet dílků rostou spolu s děťátkem, zabaví se s nimi dlouhá léta. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu a splňují bezpečnostní standardy - jsou bezpečné pro děti. Tyto puzzle jsou polepené pěknými obrázky v krásných barvách. Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů a umožňují snadnější manipulaci.

Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle, které rozhodně nemohou chybět v dětské kolekci. Společnost Educa se zaměřuje na výrobu kvalitních puzzle, ale vyrábí i společenské hry pro děti různého věku, které vám rovněž nesmí chybět ve sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu16*16 cm
Rozměry balení32*22*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle12-16-20-25
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.